skip to Main Content

ASSISTÈNCIA VIRTUAL PER
GUANYAR TEMPS I CONTROL

Tens la sensació d’haver-te de multiplicar per arribar a tot, perds energia pel camí i, quan realment toca posar-te a liderar, crear i pensar sobre el teu negoci estàs, literalment, esgotada?

Com a dona emprenedora i empresària que sóc, creu-me si et dic que t’entenc perfectament. És precisament per això que he creat aquest servei.

DELEGA tot allò que està repercutint en el teu dia a dia i que t’està restant hores del teu temps REAL com a empresària. Quan més temps perds en fer coses que no són rentables, més temps perds en poder fer aquelles que sí que ho són.

Comença a focalitzar i a aprofitar el teu temps al màxim.

BENEFICIS

OPTIMITZACIÓ TEMPS
DISPONIBILITAT
FLEXIBILITAT
QUALITAT DE VIDA
CONTROL

QUÈ FAREM?

Realizarem un traspàs d’informació molt complert per evitar al màxim les interrupcions constants. Es tracta d’agilitzar i optimitzar el temps i els processos. Em donaràs tota la informació necessària i les directrius de com vols que gestioni les tasques que has decidit delegar-me.

Gestionaré trucades, correus, portaré el control de la teva agenda, reservaré sales per a reunions, bitllets per a viatges o serveis complementaris que puguis necessitar.

Treballarem de forma puntual o contínua, segons el teu criteri, el volum de feina i les teves necessitats.

Pactarem conjuntament l’horari que millor ens convingui, sempre buscant la màxima comoditat i practicitat per a tu.

Tu només t’hauràs d’encarregar del més important: LIDERAR el teu nogoci i la teva vida.

Et sents identificada i vols començar
a tenir més temps per a tu i el teu negoci?

VOLS SABER-NE MÉS?

Subscriu-te al butlletí electrònic i disposaràs de 30 minuts GRATUÏTS de videotrucada amb mi per resoldre tots els dubtes.

VOLS SABER-NE MÉS?

Subscriu-te al butlletí electrònic i disposaràs de 30 minuts GRATUÏTS de videotrucada amb mi per resoldre tots els dubtes.

Back To Top