skip to Main Content

TOTS ELS MEUS RECURSOS AL TEU ABAST PER
GUIAR-TE PAS A PAS

TOTS ELS MEUS RECURSOS AL TEU ABAST PER
GUIAR-TE PAS A PAS

Vols organitzar un esdeveniment empresarial i t’agradaria encarregar-te’n tu mateixa però no saps per on començar? Necessites inspiració, idees i estratègies per aconseguir que el teu esdeveniment impacti? T’agradaria decorar el teu casament però necessites algú que pugui aportar-te experiència i coneixement del sector?

Aquest servei és el més personalitzat i el que et brindarà més acompanyament. L’he creat expressament per orientar-te, guiar-te, aconsellar-te i ajudar-te a crear tu mateixa l’esdeveniment que desitges  però comptant amb una persona professional que coneix el sector i que et podrà facilitar els seus contactes i recursos per garantir-te professionalitat i bons resultats.

1 hora de consultoria individual i totalment personalitzada, en exclusiva amb mi, per anar directes a resoldre tots els teus dubtes.

QUÈ OBTINDRÀS?

PROFESSIONALITAT
SEGURETAT
ORIENTACIÓ
OPTIMITZACIÓ DE TEMPS I DINERS
EÏNES, IDEES I RECURSOS

QUÈ FAREM?

Farem una vídeo-trucada i m’explicaràs què tens pensat. Parlarem sobre l’objectiu que vols aconseguir, quin estil d’esdeveniment t’imagines, per què el vols organitzar, com el vols enfocar, etc.

Analitzarem pas a pas el que t’agradaria fer per tal de poder-te donar, posteriorment, tot allò que necessites per a que puguis crear l’esdeveniment.

Realitzarem un timming i pla de treball per a temporalitzar i indicar el pas a pas que hauràs de fer. En aquest timming hi constaran totes les accions concretes que hauràs de fer i l’anirem supervisant conjuntament.

Et donaré eines, idees, contactes i recursos per a que puguis crear pas a pas el teu esdeveniment amb total seguretat i orientació i evitar, així, al màxim d’imprevists.

Conjuntament anirem donant forma a la teva idea inicial fins que tinguis clar com continuar tu sola.

T’apuntes a fer que els teus esdeveniments siguin un èxit?

VOLS SABER-NE MÉS?

Descarrega’t la Guia gratuïta “Creant experiències úniques” i descobreix per què l’esdeveniment és un element clau per a la teva empresa.

VOLS SABER-NE MÉS?

Descarrega’t la Guia gratuïta “Creant experiències úniques” i descobreix per què l’esdeveniment és un element clau per a la teva empresa.

Back To Top
Abrir chat
Powered by