skip to Main Content

ESDEVENIMENTS EMPRESARIALS 
PER A EMPRENEDORES I EMPRESÀRIES

ESDEVENIMENTS EMPRESARIALS 
PER A EMPRENEDORES I EMPRESÀRIES

Sabies que…

El 80% dels professionals del màrketing considera que els esdeveniments en viu són un element clau a l’hora de promocionar una marca

I, el 31% d’aquests professionals pensa que, d’entre totes les accions de màrketing, l’esdeveniment és la més eficaç.

Events by Helena creu en la dona ferma, exigent, capaç i sobradament preparada per arribar allà on es proposi. Però la realitat és que és quasi bé impossible, per no dir del tot impossible, arribar sola a l’èxit.

És per aquest motiu que et dono la meva mà per acompanyar-te en el procés d’organització de qualsevol esdeveniment que vulguis fer o que el teu negoci necessiti. Mentrestant, tu t’ocuparàs d’ESTAR al lloc que et pertany: que és el de LÍDER de la teva VIDA personal i professional.

BENEFICIS

QUALITAT DE VIDA
OPTIMITZACIÓ DE TEMPS I DINERS
FLEXIBILITAT
ADAPTACIÓ

QUÈ FAREM?

Parlarem del concepte, el que vols aconseguir i el que vols transmetre, així com tot allò que sigui important perquè el teu client visqui una experiència inoblidable.

Buscaré tot allò necessàri per a que el teu esdeveniment sigui tal i com el desitges i, d’aquesta manera, poder garantir al màxim l’experiència del client.

Gestionaré tots els proveïdos i em coordinaré amb tu per a que tinguis la informació justa i precisa.

M’encarregaré de que el muntatge de l’esdeveniment sigui el correcte, de que tothom sàpiga el que ha de fer i com ho ha de fer.

Tu només t’hauràs de preocupar del més important: atendre als teus clients i convidats i gaudir de l’experiència.

Ja estàs decidida a realitzar l’esdeveniment que fa tant temps
que vols fer i necessites la meva ajuda?

VOLS SABER-NE MÉS?

Subscriu-te al butlletí electrònic i disposaràs de 30 minuts GRATUÏTS de videotrucada amb mi per resoldre tots els dubtes.

VOLS SABER-NE MÉS?

Subscriu-te al butlletí electrònic i disposaràs de 30 minuts GRATUÏTS de videotrucada amb mi per resoldre tots els dubtes.

Back To Top